'LA, the Voices gaan anders heten'

Los Angeles, the Voices overweegt verder te gaan onder een nieuwe naam. De heren hebben een geschil met Gordon, die de door hem geformeerde groep onlangs verliet. Ze willen doorgaan en mogen de door hem vastgelegde naam gebruiken tegen bepaalde voorwaarden. Die gaan de mannen echter te ver.

"Hij wil daar wat voor hebben, alleen dat is niet haalbaar en realistisch voor ons", vertelde Los Angeles, the Voices-lid Roy van den Akker vrijdagavond in RTL Boulevard. "Onder de voorwaarden is het praktisch niet te doen en hebben we geen andere keus om een andere naam aan te nemen."

Hij laat weten dat de afgelopen tweeënhalf jaar 'geen vetpot' zijn geweest en elke euro 'heel veel waard' is voor de mannen. "Ik moet toch ook mijn brood kunnen kopen en mijn huur kunnen betalen", vervolgt Van den Akker. "Dan rest ons niks anders om een andere weg te kiezen en een andere naam te kiezen."

"Het liefst zou ik gewoon met Gordon om de tafel gaan om dit als volwassen mensen uit te spreken", voegt Los Angeles, the Voices-lid Richy Brown daaraan toe. "Ik ben een positief mens en dus geloof ik daar absoluut in." De advocaten van beide partijen zijn al met elkaar in onderhandeling.