[Primera Divisíon] Valencia blijft in het spoor van Sociedad

Valencia blijft meedoen om de vierde plaats in de Primera Divison. Los Che boekten een moeizame zege op Real Valladolid (2-1). De achterstand op Real Sociedad is twee punten.

Valencia beleefde een lastige avond in het eigen Mestalla. De nummer vijf van La Liga kwam wat gelukkig aan de leiding. Vijf minuten voor de pauze kwam de thuisploeg aan de leiding. Een eigen doelpunt van verdediger Mikel Balenziaga hielp Valencia in het zadel. Tien minuten na de pauze kwam Valladolid met tien man te staan.

Verdediger Sereno kreeg zijn tweede gele kaart en moest de kleedkamer opzoeken. Met een speler minder wist Valladolid toch terug te komen in de wedstrijd. Oscar bracht de bezoekers op 1-1. Valencia leek vervolgens op puntenverlies af te stevenen, maar Jonas redde in de extra tijd de punten voor de club uit de sinaasappelstad.