Dirk Zeelenberg wil meer proeven van Linda de Mol

Dirk Zeelenberg is helemaal in de wolken nu hij met Linda de Mol heeft gezoend. Beide acteurs zijn momenteel te zien in de RTL-serie Divorce. "Het was ongelooflijk en smaakte naar meer", vertelt Zeelenberg over de zoen aan Nieuwe Revu. "Ik vond het echt leuk!"

Zeelenberg is dan ook dol op zijn collega. "Zij is ook echt leuk, een ontzettend toegankelijk iemand", jubelt de 43-jarige acteur. "Al is ze dan een ongelooflijke ster in Nederland, toch kent ze echt iedereen bij de voornaam, hoe kort ze iemand ook ziet. Ze zit boven op het script en komt voortdurend met ideeën."

De acteur, die eerder in onder meer de serie All Stars te zien was, voelt dat hij populairder is nu hij in Divorce speelt. "Dat is echt om je gek te lachen, zo erg", vertelt hij. "Mensen zijn heel kort van memorie. Pas nu ik in een serie speel die door zo'n twee miljoen mensen per week wordt bekeken, ziet iedereen je weer staan."

Zeelenberg bekent dat hij na het vertrek van Beau van Erven Dorens auditie deed om RTL Boulevard te mogen presenteren. De acteur kwam echter niet ver. "Ik vind RTL Boulevard ook een leuk programma", vertelt Dirk. "Jort Kelder heeft toen trouwens ook auditie gedaan. Ja, die wilde dat zéker heel graag."