Suge Knight verdedigt gedrag Katt Williams

Het opstandige gedrag van Katt Williams is het gevolg van fans die hem lastigvallen. Daarvan is Suge Knight, een goede vriend van de komiek, overtuigd. "Mensen stellen hem op de proef omdat hij klein is en de beste komiek aller tijden." Onlangs was Williams in Seattle betrokken bij een vechtpartij in een bar.

Volgens de muziekproducent vergeten fans dat Katt, die al verschillende keren in aanraking kwam met justitie, een 'echt mens is met echte gevoelens'. Als gevolg daarvan haalt de komiek uit naar mensen die grapjes maken over onder meer zijn kapsel en zijn lengte.

"Als mensen hem zien, zien ze geen onderscheid tussen de Katt Williams die op het podium staat en de 'mens' Katt Williams", vertelt Knight aan entertainmentsite TMZ. De producent vergelijkt het gedrag van zijn vriend met dat van Mike Tyson. "Dit is wat er gebeurt als je de beste bent in je vak."

De 39-jarige Williams liet zijn fans vrijdagavond echter zitten toen hij niet kwam opdagen bij een optreden in Kansas. Toeschouwers kregen pas een kwartier voor de show zou beginnen te horen dat het concert niet doorging. Een reden werd niet gegeven. Vorige week zegde de komiek ook optredens in Houston en New Orleans af.