Vandaaltjes beloond met seks

In Engeland dient momenteel de rechtszaak tegen Davina Travi. De 42-jarige vrouw uit Bournemouth heeft meerdere malen seks gehad met twee jongens van 13 en 14 jaar oud. De moeder van vijf wilde de pubers hiermee belonen wegens het slopen van de auto van haar liefdesrivaal.

Travi kon het niet verkroppen dat ze door haar man werd ingeruild voor een andere vrouw. Ze zinde op wraak en gooide het met de twee knapen op een akkoordje. Als zij de auto van de nieuwe vriendin van haar ex zouden verbouwen, zouden ze rijkelijk worden beloond.

Zo gezegd, zo gedaan. De twee jochies namen de Peugeot 306 van de vrouw flink onder handen. Als bewijs dat zij zich aan hun woord hadden gehouden, overhandigden zij de kentekenplaat aan Travi.

Hierop nam de dame in kwestie een van de jongens mee naar haar slaapkamer en gaf hem de beurt van zijn leven. Hierna werd hij de kamer uitgeschopt en werkte ze vandaaltje nummer twee af. De jongste van de twee besloot enkele dagen later terug te komen om nogmaals seks te hebben met Travi.

Na de vrijpartijen bestookte ze het duo met seksueel getinte sms'jes: 548 berichten in totaal, die ze allemaal tijdens lesuren ontvingen. De vijfvoudige moeder maakte gebruik van een geheime code om aan te geven dat ze weer klaar lag om genomen te worden. Zij ontkent echter schuldig te zijn aan seksueel misbruik.