Vrouw heeft geregeld seks met rat

Elizabeth Ndodayemzini heeft sinds enige tijd geregeld een bizarre vrijpartij. Ze wordt namelijk bevredigd door een rat. Als beloning voor zijn 'diensten' plundert het knaagdier haar bankrekening.

De Zimbabwaanse beweert dat ze op een nacht wakker werd met het gevoel of ze op dat moment seks had. Haar hand tastte naar wat zij vermoedde dat het het hoofd van een vreemde kerel was, maar tot haar ontsteltenis bleek het een rat te zijn. "Ik probeerde hetgeen weg te duwen dat seks had met mij", vertelt de vrouw nu. "Ik probeerde het te grijpen, maar het enige dat ik op bed zag was een rat."

De rat staarde de doodsbange vrouw aan. "Het beest rende niet weg zoals gewone ratten, maar hij keek me aan en verdween vervolgens onder mijn kussen." De eerste ontmoeting was in 2010, maar sindsdien keert het stuk ongedierte geregeld terug om met Ndodayemzini de liefde te bedrijven. Sterker nog, hij heeft zelfs haar bankrekening geplunderd, zo beweert de Zimbabwaanse.

"Ik heb een paar keer geprobeerd het beest te doden. Ik heb zelfs een paar mannen met wie ik de flat deel gevraagd of ze wel eens een rat hebben gezien, maar zij weten van niets. Ook verdwijnt er geregeld geld uit mijn portemonnee en zelfs van mijn bankrekening."

Ndodayemzini is een gescheiden vrouw en een gelovig christen. Ze heeft al tal van profeten en gebeden geprobeerd maar de rat laat haar niet met rust. Ze is ten einde raad en is nu zelfs met haar verhaal naar de pers gestapt.