Renate Verbaan krijgt realitycheck van lingerieshow

De modeshow van Victoria's Secrets is voor Renate Verbaan 'een realitycheck'. Als de presentatrice de strakke lijven van de lingeriemodellen ziet, is ze diep onder de indruk. "Bevallig in lingerie wordt toch anders na een bevalling", zegt Renate voor de camera van Novum Nieuws.

Verbaan, moeder van twee kinderen, ziet zichzelf niet meer op de catwalk. "Ik heb acht jaar met heel veel lol modellenwerk gedaan, maar dat is echt iets wat ik heb afgesloten." Na een fotoshoot voor een interview is Renate blij dat ze weer naar huis kan. "Als ik dan die studio uitloop, denk ik: wat ben ik blij dat ik dit niet meer elke dag hoef te doen."

Hoewel ze geen plannen heeft haar modellencarrière nieuw leven in te blazen, is de 32-jarige Renate sinds kort toch weer geregeld te vinden in de sportschool. "Ik ben nu wel echt bezig om weer gezond en fit te worden. Ik ben heel trots, want ik heb een bloedhekel aan sporten. Maar het is wel nodig omdat ik moeder ben geworden."

Renate beviel vorig jaar juli van haar jongste zoon Benjamin, zijn oudere broer Julian werd in augustus 2008 geboren. "Ik moet gewoon een beetje fit worden", vat de presentatrice samen. "Ik sport niet om af te vallen. Het moet gewoon een beetje meer Heidi Klum na vier kinderen worden."