[DTM] Uitslag race Hockenheim

Jamie Green heeft de DTM-race op Hockenheim op zijn naam geschreven. De Brit bleef met de Mercedes in de laatste wedstrijd van het seizoen de Audi van kampioen Martin Tomczyk en de Audi van Miguel Molina voor. Renger van der Zande eindigde met zijn Mercedes als twaalfde.

Molina mocht van poleposition vertrekken, maar het was Green die als eerste de eerste bocht in dook. Hij bouwde zijn voorsprong gestaag op en werd gedurende de race niet meer bedreigd. Molina moest in de eerste ronde zijn tweede plaats inleveren aan de goed gestarte Tomczyk, waarna dit aan de finish ook de volgorde zou blijven.

Daarachter eindigde Mike Rockenfeller als vierde, voor Gary Paffett en Mattias Ekström die dankzij de zesde plaats de tweede plaats in het kampioenschap overnam van Bruno Spengler die als negende over de meet kwam. Daartussen reden nog Timo Scheider en Oliver Jarvis. De tiende plaats ging naar Filipe Albuquerque. Een opvallend moment was nog dat een pitstop van David Coulthard de mist in ging nadat hij de monteur die de band rechtsvoor zou verwisselen aanreed. Christian Vietoris was de enige uitvaller nadat de band rechtsvoor bij een pitstop niet goed gemonteerd bleek te zijn.

De uitslag van de race kan hier worden gevonden.