Rukmarathon wordt puber fataal

Een Braziliaanse puber heeft deze maand op bizarre wijze het loodje gelegd. De 16-jarige knul is namelijk overleden nadat hij zichzelf 42 keer had afgetrokken. Zonder een pauze in te lassen, welteverstaan.

Volgens zijn moeder was de knul uit Rubiato verslaafd aan masturberen. Zij wilde hiervoor een afspraak met de dokter maken, maar dit bleek helaas te laat.

De jongen besloot onlangs rond het middernachtelijk uur te beginnen met zijn masturbatiemarathon. De hele nacht liet hij zijn familiewapen door zijn knuisten gaan.

Op school hebben zijn klasgenoten geschokt gereageerd op zijn problemen. Zo vroeg de hitsige puber sommige klasgenoten verbinding te maken met de webcam om een oogje in het zeil te houden.

Volgens zijn klasgenoten kreeg de jongen een stijve van bijna alle vrouwen. Leeftijd en uiterlijk waren hierbij van ondergeschikt belang. In de slaapkamer van de knul werd een grote hoeveelheid porno aangetroffen. Of de hersens van de rukker last hadden van een tekort aan bloed of dat zijn hart het niet meer trok, is helaas niet bekendgemaakt.