Werkstraf voor trio met tienermeisjes

In Australië diende deze week de rechtszaak tegen ene Mitchell Blake. De 20-jarige militair heeft namelijk een triootje gehad met twee tienermeisjes. De rechter kon dit niet waarderen en veroordeelde de militair tot 120 uur schoffelen.

Blake en de meisjes van destijds 14 en 15 jaar waren vorig jaar april te gast op een verjaardagsfeestje. Hier vloeide de drank rijkelijk en van het een kwam het ander. Blake en de twee meisjes besloten elders de nacht samen door te brengen.

De beste man deed zijn spijkerbroek uit en kroop tussen de beide tienermeisjes. Hierna kwam het tot seks tussen het drietal. Uiteraard had het drietal ook orale seks en werd er stevig gevingerd.

Hoewel de meisjes weigerden een aanklacht in te dienen, werd Blake toch opgepakt. Meisjes onder de 16 zijn namelijk nog te jong om in te stemmen met seks. Volgens de rechter is de militair een jonge man van onbesproken gedrag die een misstap heeft gemaakt. Om hem niet al te zwaar te straffen, legde deze hem een werkstraf van 120 uur op.