'Wesley en Yolanthe gaan scheiden'

Italiaanse media weten het zeker. Wesley en Yolanthe gaan binnenkort scheiden. Het echtpaar is namelijk al tijden niet samen gespot.

In het begin van hun relatie werd het stel om de haverklap samen gesignaleerd, maar dat is de laatste tijd wel anders. De Italianen hebben dus hun conclusies getrokken: Wesley en Yolanthe kunnen de scheidingspapieren aanvragen.

Het stel, dat nog geen jaar is getrouwd, verwijst de speculaties naar het rijk der fabelen. "Er is niks aan de hand", meldt de voetballer. "Het zijn allemaal leugens." Ook zijn vrouw wil nog van geen scheiding weten. "Ik ben nog erg verliefd op Wesley", reageert ze. "Van een scheiding is en zal geen sprake zijn."

Mocht het huwelijk dit jaar wel sneuvelen, dan krijgt paragnost Peter van der Hurk gelijk. De beste man zag in januari in zijn glazen bol dat Wesley en Yolanthe nog dit jaar gaan scheiden. "Ik hoop dat ik fout zit, maar ik denk niet dat het huwelijk een lang leven beschoren is", stond er in zijn koffiedik te lezen. "Ze gaan allebei hun eigen leven leiden. Yolanthe gaat weer haar eigen kant op, ze is een leuke vrouw maar ze moet zich eigenlijk niet binden."