Topless vrouw (26) neemt wraak op ex

Een 26-jarige brunette neemt op een wel heel bijzondere manier wraak op haar ex. De Amerikaanse biedt de kleding van haar ex aan op eBay. Niets bijzonders natuurlijk, maar Taylor heeft zichzelf gefotografeerd met de bewuste kleding aan terwijl ze verder topless is en een minuscuul stringetje draagt.

Taylor is namelijk boos. Vijf jaar lang had ze een relatie met haar vriend tot ze ineens ontdekte dat hij haar had bedrogen. Ze schopte hem hun huis in Florida uit maar besloot de kleding die zij ooit voor hem kocht te houden. Onder de naam MyExBoyFriendsCloset opende ze een site en besloot de kleding op bijzondere wijze aan te prijzen.

De jonge vrouw heeft inmiddels vijftien shirts, diverse broeken, riemen en hoeden verkocht. De actie heeft haar al ruim 1000 dollar en veel publiciteit opgeleverd. Heel internet lijkt mee te leven met Taylor, die behalve haar hoofd bijna alles van haar lichaam prijsgeeft. In diverse media laat ze weten dat het haar wraak is op haar overspelige ex. "Mijn doel is alles te verkopen", laat ze weten. "Dus bied alsjeblieft en help me mijn ex pissig te maken."

Topless chick
Prachtig shirt (Foto: eBay)

Topless chick
De string is helaas niet te koop Ffoto: eBay)

Topless chick
Een prachtige, blauwe trui (Foto: eBay)
Nog veel meer foto's zijn hier te zien