PlayStations How-To naar XMB

Iedereen kent de befaamde "It Only Does"-videos van Sony. Sony heeft bekend gemaakt dat deze naar het XMB toe komen om mensen te helpen erachter te komen wat de PlayStation eigenlijk echt kan. Misschien werkt het beter als Kevin Butler persoonlijk alles komt uitleggen, maar dat terzijde.

PSN director Susan Panico vertelt dat ze bezig zijn met het ontwikkelen van educatieve videos om nieuwe gamers beter bekend te maken met de vele voordelen en mogelijkheden van de PlayStation. Deze zal dan binnenkort naar XMB komen. XMB is het Cross Media Bar van de PlayStation, oftewel de menubalk die je terug vindt in de PS3 en PSP.

"The videos will answer questions like, 'How do I have Netflix movies stream on my PS3?' And it will certainly talk about original content available. That's something that's really important to us -- to make sure people understand from the get-go how to find all this great content."

De videos zullen op de PlayStation website terug te vinden zijn, maar ook in PSN zelf. Sony heeft nog niet bekend gemaakt waar deze te vinden zullen zijn of wanneer de videos op het PSN live zullen gaan.