Bijzonder sexy protest tegen islam

Een internetkunstenaar laat op bijzonder sexy wijze zijn onvrede jegens de islam blijken. In plaats van leuzen te scanderen, cartoons te tekenen of zelfs een politieke partij op te starten, heeft hij foto's van sexy vrouwen bewerkt met teksten tegen de islam.

Onder de schuilnaam GkaiToms heeft hij tot op heden 45 foto's van schaarsgeklede vrouwen op Googles Picasa gezet. Met de tekst 'it is time to stop the islam', beschrijft hij zijn initiatief. In zijn fotoalbum is onder anderen een wijdbeense vrouw met wit slipje te zien, met als begeleidende tekst: "De Koran is antisemitisch en het beschrijft Joden als apen en varkens".

Een andere foto laat een schaarsgeklede blondine van achteren zien, die achterom kijkt de camera in. "Islam betekent geen rechten voor vrouwen", staat er bij de foto. Een derde plaatje laat slechts een jonge vrouw zien die haar spijkerrokje optilt met de simpele toevoeging: "Zeg nee tegen islam".

En zo zijn er nog 42 sexy kiekjes met anti-islamteksten te vinden. Of de moslimwereld al heeft gereageerd op de fotocollage is nog niet bekend.

Islam is terror
Een screendumpje van de actie. De hele collectie is hier te zien (NSFW)