Bloedbad na slecht nieuws waarzegster

Een man heeft in het westen van Siberië een waarzegster neergestoken en twee ooggetuigen van de steekpartij vermoord. De vrouw had namelijk voorspeld dat de Rus in de toekomst een tijd in de gevangenis moet doorbrengen.

De beste man kwam bij de waarzegster om zijn hand te laten lezen. De waarzegster zag in de lijnen dat er een toekomst voor hem was weggelegd in een 'publiek huis', hetgeen de man opvatte als een gevangenis. Hierop werd de man zo kwaad, dat hij zijn toekomst wilde veranderen door de zigeunerin te vermoorden.

De man stak haar met zijn mes en wilde haar keel doorsnijden, maar de vrouw wist te ontvluchten. De toekomstige bajesklant zat nu helemaal in zak en as, en begon woest op twee ooggetuigen in te hakken. Deze zijn als gevolg van hun verwondingen overleden.

De boze Rus wordt nu aangeklaagd voor poging tot moord en twee moorden. Het lijkt erop dat de waarzegster alsnog gelijk gaat krijgen. Indien de man namelijk schuldig wordt bevonden, gaat hij voor twintig jaar achter tralies.