"GP Korea zal een succes zijn"

Now Yung Cho Chung, Grand Prix directeur van Zuid Korea, heeft geen enkele twijfel dat zijn land en circuit klaar is om een Formule 1-race te organiseren. Volgens de directeur wordt dit versterkt door het bezoek dat Bernie Ecclestone recent heeft gemaakt aan het circuit.

"Ik herinner mij dat er ook veel twijfels over Turkije waren toen zij een Formule 1-race gingen organiseren en ook over Abu Dhabi waren er twijfels, maar beide zijn op hun pootjes geland. Deze week waren er soortgelijke verhalen over ons circuit. Daar ben ik best dankbaar voor, omdat men blijkbaar geïnteresseerd is in de race en het nu dus duidelijk wordt dat de race ook echt gaat plaats vinden. Bernie Ecclestone is hier geweest en hij heeft dit nogmaals benadrukt, waarvoor wij hem zeer dankbaar zijn. Wij zijn voor 79 procent klaar en wij zullen een speciaal circuit krijgen wat totaal niet lijkt op alle andere circuits in de wereld", aldus een trotse directeur.

De directeur wist tevens te melden dat ook de infrastructuur en de organisatie beoordeeld zijn door de Formula One Management en dat deze goedgekeurd zijn. Ook over de accomodaties vindt de directeur dat er niets te klagen valt: "Wij zitten slechts drie uur van Seoul met de expres trein en ook het nieuwe vliegveld is vlakbij. Er is genoeg ruimte en er zijn genoeg hotels."