Bloedbad na betrappen triootje

Een vijftigjarige man uit New York ging volledig door het lint toen hij gisteren zijn vriendin betrapte bij een trio. De man vermoordde zowel zijn vriendin als de twee vreemde mannen. Vervolgens sneed hij de lijken van de mannen aan stukken en verspreidde deze ergens in New Jersey.

Gistermiddag, uren na slachtpartij, is de bedrogen man opgepakt door de politie. Hij gaf toe de moorden te hebben hebben gepleegd en uit woede de twee mannen in stukken te hebben gezaagd. De politie laat in het midden of het drietal is doodgeschoten of -gemept.

De arme man ontdekte gisteren even na middernacht zijn 51-jarige vriendin in een orgie met twee wildvreemde kerels. In blinde woede vermoordde hij het wellustige trio. Vervolgens sprak hij voor een vriend een voicemailbericht in dat hij een driedubbele moord had gepleegd.

Het bericht werd doorgespeeld naar de politie, die de man gistermiddag rond twee uur oppakte in het appartement van de vrouw. De moordenaar zat in een slaapkamer voorovergebogen over het lijk van zijn vermoorde vriendin. Hij gaf toe de moorden te hebben gepleegd en verzette zich niet tegen zijn arrestatie.

Voor de omwonenden komt de slachtpartij als een schok. Volgens een van hen woonde de vrouw sinds drie weken in het appartement. "Ik heb van buren gehoord dat ze is doodgeslagen", zegt ze. "Ze had een affaire met meerdere mannen."