Uitslagen Jupiler League speelronde 32

Vanavond werd in de Jupiler League de 32e speelronde afgewerkt. Hieronder vind je alle uitslagen, de vernieuwde stand, de topscorers en het programma voor aankomend weekend.

De twee kopploegen van de Jupiler League maakten vanavond geen fout. De Graafschap won met 0-2 op bezoek bij Fortuna Sittard, en sc Cambuur won met 3-0 thuis tegen FC Dordrecht.

FC Volendam stond in de wedstrijd tegen BV Veendam al na 9 minuten met 2-0 voor door een penalty van Platje en een goal van Ajnane, maar zag Veendam langszij komen door twee doelpunten doordat De Leeuw in de dertiende scoorde, in de vijftiende minuut een penalty miste, maar in de zestiende minuut de 2-2 maakte. In de 25e minuut kwam Veendam zelfs op voorsprong via Lambooij. Volendam streed verder en kwam op slag van rust op 3-3 via Tuyp. Diezelfde speler maakte in de 62e minuut de 4-3, wat tevens de eindstand van het duel was.

FC Emmen speelde tegen de virtuele rodelantaarndrager Telstar (de club heeft de meeste verliespunten), en kwam na vijf minuten op 1-0 door Ter Heide. Plet maakte twee goals in de 51e en 66e minuut waardoor Telstar leidde. Emmen gaf zich echter niet gewonnen en wist via goals van Denissen in de 87e minuut en De Blok in de 92e minuut alsnog de overwinning naar zich toe te trekken.

FC Omniworld won met 0-2 bij AGOVV Apeldoorn. Beide clubs hadden in 2010 nog niet verloren, voor Omniworld betekende dit de zevende wedstrijd op rij zonder nederlaag.