Jennifer Lopez: ik ben niet gedumpt

Jennifer Lopez beweert bij hoog en laag dat ze niet aan de kant is gezet door haar platenlabel Sony. "Ik heb aan mijn contractuele verplichten voldaan en we zijn op vriendschappelijke wijze overeengekomen dat ik de Sony-familie verlaat", zegt de zangeres in de Engelse krant Daily Mail.

Ze vertelt dat ze een nieuw platenlabel heeft gevonden om haar nieuwste cd 'Love?' uit te brengen. Welk label dat is, wil de 40-jarige zangeres niet zeggen. Het album 'Love?' zou aanvankelijk in april verschijnen bij Sony, maar Lopez vertelt dat de plaat nu in de zomer uitkomt.

De geruchten dat J.Lo gedumpt is, gaan wel degelijk de ronde. Sony zou de zangeres aan de kant hebben geschoven omdat ze niet duidelijk in kaart kan brengen in welke doelgroep de fans vallen. Haar laatste singles 'Louboutins' en 'Fresh Out Of the Oven' zijn geflopt in de Verenigde Staten. Om die reden zou de maatschappij niet bereid zijn het nieuwe album te produceren, schrijft Daily Mail. In Nederland werden de nummers niet uitgebracht.

Jennifer Lopez: ik ben niet gedumpt
Jennifer Lopez: ik ben niet gedumpt (Foto: Novum)