Man ruilt linkertestikel tegen Super Bowl-kaartjes

Een echte Amerikaan is gek op hun variant van 'ons' voetbal en doet er dan ook alles aan om aan kaartjes voor een wedstrijd te komen. Een man uit Miami gaat wel heel erg ver om kaartjes voor de Super Bowl te bemachtigen. De beste man biedt namelijk op verkoopsite Craigslist zijn linkerbal aan, in ruil voor kaartjes voor het American Football.

Met een wervende tekst hoopt hij de felbegeerde kaartjes te bemachtigen. Wie belang heeft bij een kloot die 'goed onderhouden, 0 negatief, groter dan gemiddeld en slechts 22 jaar gebruikt' is, moet de football-liefhebber zeker even mailen.

Verder beweert de aanbieder zeer goed zaad te hebben. Hij komt uit een familie van louter blanke, blondharige mannen en twee militairen. Maar, zoals hij zelf al aangeeft, resultaten kunnen verschillen.

Verder is de ruil bindend en wordt de transactie pas voltooid na afloop van de wedstrijd. De ontvanger van de linkerbal moet de aanbieder nog wel even naar het vliegveld willen brengen en hem in het vliegtuig helpen.

Op aanvraag levert de beste man foto's en documentatie aan van zijn zaakje. Op aanvragen van viezeriken gaat hij echter niet in.

Klotenruil
De bewuste advertentie. Klik erop voor een groter exemplaar