Uitslag Juventus - Internazionale

Juventus heeft in de topper tegen Internazionale een belangrijke zege geboekt. De bianconeri blijven hierdoor in de race voor de titel.

De eerste goal was voor de bianconeri. Felipe Melo scoorde uit een vrije trap van Diego die werd aangeraakt door Alessandro Del Piero. Na deze goal werd Inter-coach José Mourinho weggestuurd vanwege protesten. Inter kwam wel snel terug: zes minuten na de openingstreffer maakte Samuel Eto'o de gelijkmaker. Hij kon een voorzet van Dejan Stankovic binnentikken.

Na een uur spelen scoorde Claudio Marchisio de winnende treffer na een schot van Mohamed Sissoko. De nerazurri hadden nog wel recht op een penalty in de tweede helft, maar deze werd niet gegeven waardoor de eindstand op 2-1 in het voordeel van De Oude Dame bleef. Melo pakte in de tweede helft nog een tweede gele kaart voor een elleboogstoot waardoor hij de wedstrijd vroegtijdig moest verlaten.

De achterstand van Juventus is nog altijd vijf punten op koploper Internazionale. AC Milan staat tweede en profiteerde ook van het puntverlies van de koploper.

Submitter:  Bron: FOK!sport