Vennegoor is welkom bij PSV

Jan Vennegoor of Hesselink kan zijn carrière voortzetten bij PSV. De Eindhovense formatie heeft dit aan de aanvaller, die bij Celtic mag vertrekken, laten weten.

"Jan is nu op vakantie en denkt rustig na over de volgende stap in zijn loopbaan," liet zijn vader in een reactie weten. ""Als Jan weet wat hij wil, zullen we in gesprek gaan met de clubs die interesse hebben getoond."

Een aantal maanden geleden gaf Fred Rutten, trainer van PSV, aan dat hij Vennegoor of Hesselink graag naar Eindhoven zou willen halen. De laatste dagen zijn er tussen beide partijen opnieuw contacten geweest. De ploeg uit de Lichtstad zou de aanvaller zelfs al een salaris hebben geboden.

Toch is het nog maar de vraag of Vennegoor of Hesselink daadwerkelijk in het shirt van PSV gaat spelen. "Ik vind het op dit moment nog te vroeg om naar Nederland te komen", aldus Lange Jan. Zijn vader reageerde op ongeveer dezelfde manier. "Of hij nu nog steeds niet terug wil naar Nederland, weet ik niet."

Rutten heeft vrijdag laten weten dat Vennegoor of Hesselink een interessante speler voor PSV is. De Eindhovenaren zijn echter niet de enigen, die op de aanvaller jagen. Ook FC Twente heeft zijn zinnen op de speler van Celtic gezet. Daar begon hij zijn loopbaan als voetballer.