Sulejmani: "Berg lachte toen ik naar Ajax vroeg"

Marcus Berg is momenteel één van de trekpleisters van het EK onder 21 in Zweden. Met zijn vaderland Zweden trad de spits van FC Groningen dinsdag aan tegen Servië, waar Ajacied Miralem Sulejmani speelt.

Ook Sulejmani had lucht gekregen van de berichten dat Berg mogelijk op korte termijn naar Ajax verhuist. "Dus vroeg ik hem in de tunnel voor de wedstrijd of hij naar Ajax komt," vertelde Sulejmani na het duel tegenover Sportweek.

"Ik had op internet gelezen dat Ajax hem wil kopen. Hij lachte alleen maar. Zo’n veelbetekenende glimlach weet je wel. Hij is een goede spits dus ik hoop dat hij komt," aldus Sulejmani. "Ik zou graag rond zo'n slimme, kopsterke aanvaller spelen. Maar ja, misschien betekende die glimlach iets anders. Misschien wist hij wat er komen ging."

Jong Zweden won met 3-1 van de leeftijdsgenoten van Servië. Berg liet zich met twee doelpunten in positieve zin gelden. Sulejmani vond de Zweedse zege echter niet terecht. "Wij hebben een betere ploeg, maar hebben de doelpunten weggegeven. Niet zo slim."