Topscorer Demouge langer bij Willem II

Frank Demouge heeft bij zijn huidige club Willem II een sterk verbeterd contract ondertekend. Dit contract bindt hem tot 2012 aan de club uit Tilburg. Demouge is dit seizoen op dreef, hij schoot in dertien competitiewedstrijden al twaalf keer raak.

Technisch directeur en coach van Willem II, Andries Jonker, is erg tevreden met de contractverlenging van de 26-jarige spits: "Frank is er in geslaagd zich bij Willem II op te werken tot één van de meest opvallende spelers in de eredivisie. Het is fantastisch dat Willem II er, dankzij een maximale krachtsinspanning, in is geslaagd hem juist nu langer aan de club te binden."

Ook Demouge, die eerder uitkwam voor NEC, FC Eindhoven en FC Den Bosch, is blij met zijn nieuwe contract: "Ik heb het enorm naar mijn zin bij Willem II en hoop ook de komende jaren mijn waarde te kunnen tonen op het veld. Dankzij een gezamenlijke prestatie sta ik momenteel tweede op de topscorersranglijst en daar voor ben ik mijn teamgenoten, de technische en medische staf en de supporters van Willem II enorm dankbaar. "