Beachvolleyheren gewonnen, dames niet

In het beachvolleybaltoernooi hebben de Nederlanders Reinder Nummerdor en Richard Schuil hun tweede wedstrijd tegen de Noren Joerre Kjemperud en Tarjei Skarlund gewonnen met 13-21, 21-15 en 15-9. Eerder wonnen ze ook hun wedstrijd tegen de Zweden op zaterdag.

Nummerdor en Schuil begonnen de wedstrijd niet zo goed en de eerste set ging naar de Noren. Toch kwamen ze beter in hun spel en de tweede set was voor de als vijfde geplaatste Nederlanders. Een derde set moest uitsluitsel brengen, die ging echter vrij eenvoudig naar Nummerdor en Schuil, met 15-9. Daarmee heeft het duo een uitstekende uitgangspositie in Poule E.

De dames Rebekka Kadijk en Merel Mooren hebben hun tweede partij helaas niet in winst omgezet, de wedstrijd tegen de Cubaansen Milagros Crespo en Imara Estevez werd met 21-11 en 21-15 verloren. De eerste wedstrijd tegen de Amerikaansen werd ook al met 2-0 verloren.

Morgen spelen de heren Emiel Boersma en Bram Ronnes hun tweede wedstrijd en de dames Mooren en Kadijk mogen woensdag opnieuw aan de (zand)bak.

Submitter:  Bron: FOK!sport