Niedzielan alsnog naar Wisla Krakow

Andrzej Niedzielan gaat alsnog in Polen spelen. De voetballer, die de afgelopen seizoenen onder contract stond bij NEC, tekent voor drie seizoenen bij Wisla Krakow. De spits speelde in Nijmegen 88 wedstrijden en trof hierin twintig keer doel.

Niedzielan had al eerder bij Wisla Krakow kunnen tekenen, maar begin juli werd de overgang op een laag pitje gezet. "NEC, dat zich uiterst soepel heeft opgesteld, had al enige tijd overeenstemming met Wisla en Niedzielans zaakwaarnemer", aldus een woordvoerder van de Nijmeegse club. "Op 5 juli werden de contractbesprekingen tussen Wisla en Niedzielan tot teleurstelling van NEC plotseling afgebroken. Uiteindelijk zijn Wisla en Niedzielan toch weer met elkaar in gesprek geraakt en is de transfer vanmiddag afgerond."

De Poolse spits had bij NEC nog een doorlopend contract, maar had te horen gekregen dat hij naar een andere club uit mocht kijken. Niedzielan kon het namelijk niet vinden met Mario Been, trainer van de club. Het is de bedoeling dat de speler bij Wisla Krakow een aanvalskoppel gaat vormen met Kamil Kosowski.