Wat gebeurde er op.....

In het kader van vijf jaar FOK!sport brengen we je de gehele maand februari de serie Wat gebeurde er op...... Aan de hand van nieuwsberichten duiken we terug in de geschiedenis van FOK!sport.

19 februari

2006

- De Nederlandse badmintonsters winnen het Europees kampioenschap voor landenteams. In de finale wordt Engeland verslagen. De Nederlandse badmintonheren slagen er op het EK in Griekenland niet in om de bronzen medaille te veroveren.
- Opnieuw hebben drie publiekstrekkers zich afgemeld voor het ABN Amro World Tennis Tournament. Het gaat om Marcos Baghdatis, Sébastien Grosjean en Sjeng Schalken. Later meldt ook Rafael Nadal zich af.
- Roberto Baggio zal geen rentree maken in de Serie A. De 39-jarige oud-international werd onlangs benaderd door Livorno-trainer Carlo Mazzone om terug te keren op de Italiaanse velden, maar de 'Goddelijke Paardenstaart' voelt zich te oud voor een terugkeer.

2005

- Het is nog niet zeker dat Patrick Friesacher zal racen in Australië. Er zijn problemen met de aanvraag van zijn superlicentie, veroorzaakt door Paul Stoddart's kritiek op de geldende procedures.
- Erben Wennemars wint de wereldbeker op de 1000 meter. De Nederlander had genoeg aan zijn derde plaats op de laatste 1000 meter van het wereldbekerseizoen, om zijn eerste plaats niet meer in gevaar te laten brengen.
- De FOK!F1manager 2005 gaat open.

2004

- Frans Adelaar zal de komende drie seizoenen ADO Den Haag onder zijn hoede nemen. Hij zal Lex Schoenmaker als trainer opvolgen.

2003
Op FOK!sport waren er toen nog dagen dat er geen nieuws werd geplaatst. 19 februari 2003 was zo'n dag.