Uitslag Schotland speelronde 15

Celtic blijft de superieure koploper in Schotland. Mede door toedoen van Jan Vennegoor of Hesselink won de club zaterdag van Inverness Caledonian Thistle met 3-0. Glasgow Rangers lijkt weer terug te zijn na de overwinning in de topper tegen Hearts.

Kort voor rust de score voor Celtic zorgde verdediger Darren Dods voor de 1-0 voor Celtic nadat hij in eigen doel schoot. Vennegoor nam met een volley de 2-0voor zijn rekening. Met een kopbal maakte Jiri Jarosik de 3-0. Evander Sno, tegen Engeland nog in de selectie van Oranje, kreeg geen speelminuten bij de Schotse kampioen

Rangers wonnen de uitwedstrijd bij Hearts of Midlothian met 0-1. Het winnende doelpunt werd in de 79e minuut van de wedstrijd gescoord door Nacho Novo.