Bewoners glazen Sims huis gevonden

Enige tijd geleden kon je hier al lezen dat Electronic Arts met een nieuw glazen Sims huis in Utrecht komt, en vandaag zijn de bewoners bekend geworden.

De vier studentenverenigingen die geselecteerd zijn, zijn Veritas uit Utrecht, Novitas uit Haarlem, La Confrérie van de Hogere Hotelschool Den Haag en het Utrechtse Corps USC/UVSV. Alle studentenverenigingen komen met een team van vier studenten, twee mannen en twee vrouwen. Vanaf donderdag zullen zij diverse kwalificatie opdrachten doen en de twee teams die dit het beste doen bemachtigen een plek in het uiteindelijke glazen huis.

De studenten die in het glazen huis komen ontvangen in ieder geval een jaar lang de nieuwste games van EA, en daarnaast ontvangt het winnende team een gloednieuwe Fiat Punto en een Creative webcam. Alle studenten die het vier dagen in het huis volhouden ontvangen daarnaast nog een Zappen & Surfen-pakket van KPN en tevens een NEC N343i telefoon.

Het glazen Sims 2-huis staat van donderdag 17 november tot en met 20 november op het Neude te Utrecht, waar iedereen bij de studenten naar binnen kan gluren.