Tietenoptocht trekt ruim 80.000 kijkers

Vandaag was het weer zo ver, de dag waar de mannelijke bevolking van Nieuw-Zeeland het hele jaar naar uitkijkt. Het jaarlijkse 'Boobs on Bikes' werd namelijk weer verreden in de stad Auckland. De optocht, met veel motoren en nog meer blote borsten, trok vandaag ruim tachtigduizend belangstellenden.

De publiciteit rond het controversiële evenement was dit jaar niet zo groots als andere jaren. Vorig jaar wilde de gemeente de parade nog verbieden, maar de rechter stak een stokje voor het verbod. Ondanks dat er dit jaar niemand had geklaagd, was de belangstelling net zo groot als vorig jaar. Voor een paar blote tieten is natuurlijke iedere man wel te porren.

Belangrijkste deelnemer aan de tocht dit jaar was Chelsea Charms. De blonde pornoster, gezegend met een neppe Z-cup, gaat er prat op de grootste boezem ter wereld te hebben. Charms reed overigens mee op een legertank.

Naast allemaal vrouwen, deden er ook enkele travestieten aan de optocht mee. Ook een topless, mannelijke motorrijder wist de route naar de parade te vinden.


Het is weer eens wat anders dan een bloemencorso