Apache zoekt verdachten in ma´sveld in Rijen

In het Brabantse Rijen heeft de politie de hulp van twee Apachehelikopters ingeroepen bij de zoektocht naar twee mogelijk gewapende mannen. De twee mannen houden zich vermoedelijk schuil in een maïsveld aan de Kempenbaan.

De Apaches zijn ongewapend en hebben twee uur boven het veld gecirkeld. Bij de zoektocht gebruikten zij hittesensoren om de mannen op te sporen. De verdachten zijn nog niet aangetroffen. Verdere informatie over de verdachten en de zoektocht ontbreekt nog.

Een oplettende FOK!ker meldde ons via de nieuwssubmit dat het treinverkeer tussen Breda en Tilburg gestremd is geweest vanwege de zoektocht. Via de omroepberichten op het station werd bekendgemaakt dat het gaat om een bankoverval nabij Gilze Rijen en dat zich wildwest-achtige taferelen afspelen.

Het treinverkeer tussen Tilburg en Breda is volgens de FOK!ker inmiddels weer langzaam op gang gekomen en vanuit de trein zijn de laagvliegende AH-64 Apache gevechtshelikopters waargenomen. Zij kamden de rond het spoor gelegen bossen en akkers uit.

Met dank aan Remzibi voor de submit.