Emma Watson poseert sexy voor Elle

Mocht Emma Watson besluiten niet meer te willen acteren, dan zou ze zo een fotomodel kunnen worden. Een voorzetje hiervoor heeft ze al gegeven, door op de cover te staan van het augustusnummer van het Britse modeblad Elle.

Binnenin het blad is een diepte-interview te lezen, vergezeld van enkele smaakvolle foto's. Ondanks dat de negentienjarige Emma naast deze fotoshoot ook al het model is voor de nieuwe reclamecampagne van het merk Burberry en zij zelfs bezig zou zijn met een eigen kledinglijn, bekent ze in het interview dat ze niet meer in de schijnwerpers wil staan. De actrice vlucht dan ook naar New York. Net als haar evenbeeld Hermelien Griffel duikt ze de studieboeken in. In het najaar zal zij naar de universiteit van Columbia gaan. 

"Op het moment voelt het voor mij dat ik nodig weg moet om uit te zoeken wat ik wil en weer een beetje mezelf te worden. Ik wil alleen maar een stapje terugdoen en niet meer overhaast ergens instappen", vertelt ze.

"Ik heb een studie nodig om een pauze in  te lassen. Mensen zijn bang dat nu ik ga studeren, ik nooit meer zal acteren. Maar dit is juist hoe ik ben. Ik wil er eerst achterkomen wat ik overal van vind. Misschien blijf ik wel acteren, maar ik kan er ook mee stoppen. Ik wil juist datgene vinden waarvan ik ik het gevoel heb dat ik dat moet doen."

Emma Watson Elle cover
De cover belooft veel goeds
Voor de rest van de foto's, klik hier