Bijzondere zelfmoordpoging mislukt

Een 27-jarige man uit Arizona was zijn leven meer dan zat en besloot zelfmoord te plegen. De man wilde echter niet op een van de meer beproefde methodes zelfmoord plegen en bedacht een ingenieus plan. Hij maakte een zwaard aan zijn stuur vast en wilde tegen een muur rijden. Dit verliep echter anders dan verwacht.

Met behulp van zijn T-shirt maakte de jongeman een zestig centimeter lang zwaard vast aan zijn stuur, vervolgens wilde hij tegen een muur rijden. De muur die hij voor zijn daad had uitgekozen, bleek echter minder stevig dan verwacht: het was niet meer dan een houten hekwerk.

Toen de man eenmaal tegen zijn 'muur' aanreed, ging hij er dwars doorheen waarop hij in het zwembad aan de andere kant van de omheining belandde. De klap was hard genoeg om de airbag af te laten gaan in de auto. Het zwaard werd door de klap verbogen en miste zijn doel.

Nadat de jongeman uit zijn auto en uit het zwembad wist te klimmen, werd hij opgenomen in het ziekenhuis in Mesa om aan zijn niet-levensbedreigende verwondingen te worden geholpen. Wanneer hij bekomen is van deze verwondingen, staat hem een nieuwe klap te wachten: de schadeclaim voor de ravage die hij aanrichtte.

Met dank aan HaerdenC voor de submit.