Meisjes vergrepen zich aan ouderen

In Amerika zijn zes meisjes opgepakt, nadat ze seks hadden op het werk. Ze vergrepen zich echter niet aan collega's, maar aan de bewoners van het bejaardentehuis waar zij werkten. Keer op keer kozen de dames de zwakste bewoners uit om te pesten, mishandelen en seksueel te misbruiken melden Amerikaanse media.

De 19-jarige Brianna Broitzman en de 17-jarige Ashton Larson en hun vier 17-jarige vriendinnetjes hadden het vooral gemunt op Alzheimerpatiënten, omdat zij het 'toch niet na konden vertellen'. De zes meisjes probeerden mannelijke bewoners te 'stimuleren', wat er soms hard aan toe kon gaan. Maar niet alleen de mannen waren slachtoffer van de pesterijen en het misbruik, ook de vrouwelijke bewoners hadden het zwaar te voorduren.

Ook vonden de zes meisjes dat kwijlende bewoners gestraft moesten worden: zij werden in het gezicht gespuugd. De mishandelingen werden door het zestal uitgebreid gefotografeerd en gefilmd.

Er zijn vijf aanklachten ingediend tegen Ashton en Brianna, waarvan de meeste betrekking hebben op mishandeling. De dames riskeren maximaal een jaar celstraf plus een boete van 4700 dollar (ongeveer 3800 euro).

Met dank aan massachusetts_avenue voor de submit.