Drama Staphorst: 3-jarig meisje overleden

Gisteren heeft zich een drama voltrokken in het Overijsselse Staphorst. De 3-jarige Andrea Boessenkool kwam daarbij om het leven. Volgens de politie gebeurde dat onder "zeer verdachte omstandigheden." De politie wil niet reageren op geruchten over een val van de trap, maar sluit een ongeluk uit. Volgens de politie moet het drama in de familiesfeer worden gezocht.

Het meisje kwam aan haar trieste einde in haar ouderlijk huis aan de Lindenlaan. Volgens omwonenden had de familie weinig contact met buurtbewoners. De ouders van het meisje zijn een jong echtpaar met vier kinderen, drie meisjes en een jongen. Andrea was de derde uit het gezin, vorige week vierde zij nog haar derde verjaardag.

Met dank aan WEST voor de submit

Update 14.45
De 29-jarige moeder van het meisje is aangehouden. Justitie denkt dat zij betrokken is bij de dood van haar dochter. Familieleden vonden de 3-jarige Andrea hangend aan een touw. Ambulancepersoneel reanimeerde het meisje tevergeefs. De vader was tijdens het drama niet thuis, hij en zijn kinderen worden in familiekring opgevangen.