Manon: kids voor het leven beschadigd

Het leven van de kinderen van Manon Thomas is drasisch veranderd toen er naaktfoto's van mama op het internet verschenen. Dat zegt de presentatrice in een openhartig interview in de Volkskrant. Vorig jaar hackte een buurman de beveiligde pc van Thomas en viste allemaal privéfoto's van de harde schijf. Deze werden onder meer gepubliceerd op GeenStijl.

Thomas stelt: "Mijn kinderen zijn tot in het diepst van hun ziel geraakt. Ze zijn voor het leven beschadigd. Ik heb twee zoons van 13 en 16 jaar. De oudste zit op school tussen allemaal jongeren bij wie de hormonen door het lijf gieren, dus die kreeg echt wel wat te horen. Maar op het moment dat hij de ergste dingen over zich heen kreeg, kwam hij thuis met een bos rozen voor mij."

Momenteel loopt er een procedure tegen de buurman. Ook is Thomas naar eigen zeggen al duizenden uren bezig om de foto's van het internet te krijgen. Zelfs servers in Roemenië werden aangepakt. Ook FOK! kreeg een persoonlijke mail op hoge poten van Manon. Overigens denkt Manon dat de foto's nog wel op menig HD staan.

Overigens zou Manon zo wraak kunnen nemen op haar plaagggeesten. Thomas: "Ik heb deze periode ongevraagd allerlei gevoelige informatie gekregen over jongens van Nu.nl en GeenStijl. Als ik wil, kan ik ze morgen kapot maken. Maar dat zou ik nooit doen. Dat past niet bij mij." Of Manon ook gevoelige info heeft over FOK!-eigenaar Danny is niet bekend.