Scholier geschorst na swaffelen heiligdom

Het Rotterdamse EuroCollege heeft een scholier geschorst die tijdens een studiereis naar India de wereldberoemde Taj Mahal heeft 'ontheiligd'. De scholier vond het nodig om  zijn piemel uit zijn broek te halen en neukbewegingen tegen het  mausoleum te maken.  Medescholieren maakten daarvan een filmpje dat op internet verscheen. Doordat weblog VKmag het oppikte, werd de daad van de jongen al snel bekend onder het mom van 'eerste man ter wereld die de Taj Mahal swaffelt'.

Het EuroCollege is één van de oudste particuliere scholen van Nederland en gespecialiseerd in hotel- en evenementenopledingen. De school is bijzonder boos over het gebeuren: ''Wij vinden dit als school onacceptabel en onfatsoenlijk gedrag. Het overschrijdt alle grenzen van respect en we vinden het vreselijk dat zoiets tijdens één van onze studiereizen is gebeurd. We hebben nog nooit eerder zulke situaties meegemaakt. Daarom is het extra pijnlijk dat dit materiaal meteen op internet is verspreid. Dat doet de naam van onze school niet goed.’’

De school wil niet zeggen welke maatregelen tegen de swaffelaar zijn genomen. Zelf zou hij op internet hebben geschreven dat hij niet eerder mag terugkomen voordat hij ervoor gezorgd heeft dat de beelden van het wereldwijde web zijn verdwenen. FOK! wenst hem bij deze op het oog schier onmogelijke taak veel succes!

Onbekend met swaffelen?  Swaffelen is het met een halfstijve topzware penis tegen billen of gezicht, of in dit geval tegen een gebouw, slaan.