Yolanthe en Jan doen 'het' elke dag

Icoon ShowbizzJan Smit en zijn vriendin Yolanthe neuken elke dag. Sterker nog, ze doen het elke dag minstens één keer. Dat verklapte de actrice tijdens de Televizier Awards Gala aan BNN's Spuiten en Slikken. Of de frequentie te maken heeft met Jans spreek- en zangverbod is niet bekend.

Het seksleven van het showbizzstel staat haaks op dat van de gemiddelde Nederlander die het steeds minder vaak doet. Bayer Schering Pharma, producent van anticonceptiemiddelen, onderzocht het seksleven van de Nederlander en wat bleek: Nederlanders hebben wel belangrijkere dingen te doen dan met elkaar naar bed gaan. Van de Nederlandse ondervraagden zei slechts 54% dat seks erg belangrijk voor ze is. Daarmee haalt Nederland het laagste gemiddelde van alle landen. 75% van de ondervraagde Nederlanders zegt verder nooit seks te hebben gehad zonder dat er liefde in het spel was.

Ook Jan Smits ex komt in bed niks te kort. Ook Ellemiek Vermolen neukt dagelijks, zo deelde ze mee aan de kijkers. Maar, zo relativeerde de blondine. "Het is nog niet zo lang aan en we zijn nog verliefd." Dries Roelvink komt er thuis een stuk slechter van af. Hij mag blij zijn als het een keer per maand gebeurt, aldus de zonnebankbruine volkszanger. Verder zegt Roelvink nooit te masturberen.