FOK!kers verdeeld over homofilm Jami

Icoon Sitenews - ForumFOK!kers zijn verdeeld over de shockerende homofilm die ex-moslim Ehsan Jami wil gaan maken. Dat blijkt uit de poll waar tot nu toe 2300 mensen op stemden. 30,2% vindt de film een goed idee omdat vrijheid van meningsuiting altijd de overhand moet hebben. 29,6% vindt het onnodig dat Jami de moslimgemeenschap provoceert met een dergelijke film. 13,4% van de FOK!kers denkt dat hij zijn doodvonnis tekent met deze film.

Jami verkondigde deze week dat zijn film meer stof gaat doen opwaaien dan de cartoonrellen eerder dit jaar. Enkele reacties op de poll zijn: 'Fijn dat je hier mag zeggen wat je wilt maar wanneer je het alleen doet om te provoceren mag je wat mij betreft oprotten.' Een ander is echter van mening 'dat hij voor echte vrijheid vecht...' met woorden.' Ook denken sommige FOK!kers dat hij er bekend mee wil worden, zoals Ayaan Hirsi Ali na haar film 'Submission'.

Opmerkelijk is dat 13,2% van de FOK!kers niet op de film zitten te wachten omdat het over (moslim)homo's gaat en 13,5% ziet liever Zoop in India van Johan Nijenhuis.


Liever Zoop dan een film over moslims en homo's?