Froukje de Both slechtste radiopresentatrice

Icoon RadioFroukje de Both is de slechtste radiopresentatrice van Nederland. Zij kreeg vandaag het 'Lelijke Ding', een prijs van Veronica Magazine. Ook het slechtste radioprogramma is van Froukje. Haar programma 'Niels en Froukje' op Radio 538 is "met vlag en wimpel" tot het slechtste verkozen, zegt adjunct-hoofdredacteur Rens Muller van Veronica Magazine aan de website RadioFreak.

De prijzen zijn uitgereikt door het omroepblad om tegenwicht te bieden aan alle mediaprijzen die er op dit moment zijn. Lezers van Veronica Magazine konden stemmen op de website. Froukje heeft de prijzen met een glimlach in ontvangst genomen. Ze was zelfs trots op de nominatie en riep al haar luisteraars op te stemmen op haar.

Haar televisieprogramma 'Wie wordt de man van Froukje' was ook genomineerd als slechtste tv-programma. Maar daar won 'De Gouden Kooi'.

Radio Veronica-sidekick Jan Paparazzi werd verkozen tot slechtste radiopresentator. De sidekick van het ochtendprogramma van Radio Veronica bleef Mental Theo (Slam!FM) net voor.

Ex-radio-dj Robert Jensen kreeg de prijs in de categorie Slechtste Televisiepresentator. Hij wilde de prijs tot nu toe nog niet in ontvangst nemen.


Froukje de Both kan er wel om lachen