Naaktfoto Vanessa Hudgens uitgelekt

Icoon Not Safe For Work (NSFW)Vanessa Hudgens, de vrouwelijke hoofdrolspeelster in de film ‘High School Musical’, is bekend geworden door haar uiterlijk en haar stem. Nu er echter een naaktfoto van haar is uitgelekt zal ze waarschijnlijk nog veel beroemder worden.

Het is jammer dat dit publiek is geworden”, zegt een woordvoerder van de 18-jarige zangeres/actrice Vanessa Hudgens in een verklaring tegenover Us Magazine. Het lijkt erop dat de foto geschoten is in een slaapkamer of op een productieset. Terwijl ze staand met ťťn hand haar haar achterover duwt showt een lachende Vanessa haar naakte lichaam. Op de foto staan buiten Vannesa zelf, een bed en een dressoir, verder helemaal niets. “Het gaat om een foto die privť gemaakt is”, zegt de woordvoerder van Hudgens in de verklaring, en bevestigt daarmee de echtheid van de foto.

Dat deze foto nu is uitgelekt kan problemen opleveren voor de jonge actrice. Momenteel is zij in onderhandeling met productiemaatschappij Walt Disney over een rol in een derde ‘High School Musical’ film. Disney staat echter bekend om zijn zedige imago. In 1999 waren er ook al relletjes met Melissa Joan Hart, bekend van haar rol in de televisieserie Sabrina. Hart poseerde toen voor het blad Maxim onder de kop ‘Your Favorite Witch without a Stitch’. Zij had alleen een laken om zich heen gedrapeerd om haar lichaam te verhullen.

Vanessa Hudgens
Laat niets te raden over

Met dank aan lindabalieu voor de submit.