Lingeriemerk dumpt Kate Moss

Icoon ShowbizzLingeriemerk Agent Provocateur heeft Kate Moss gedumpt. Het model is vanaf eind augustus niet langer het gezicht van de kledinglijn. Tegelijkertijd lijkt het ook niet goed te gaan met Kates relatie met Pete Doherty. Haar vriend werd namelijk kussend gesignaleerd met een Zuid-Afrikaanse vrouw.

Serena Rees, eigenaresse van Agent Provocateur bevestigt dat het contract ter waarde van 750.000 euro met de 33-jarige Kate niet is verlengd. De huidige campagne met Kate komt eind augustus ten einde. Haar opvolgster wordt Daisy Lowe. Er wordt gefluisterd dat de vriendschap tussen Moss en Rees onder druk is komen te staan en dat Kate daarom weg moest.

Rees, ook wel de lingeriekoningin genoemd, verliet onlangs haar man voor de voormalige bassist van The Clash. De vrouw van de bassist is de beste vriendin van Moss. Serena ontsloeg Kate, omdat werken nu ‘te ingewikkeld’ werd. Ondertussen kampt Kate ook nog met relatieproblemen met haar 28-jarige vriend Pete Doherty. Donderdag zou hij de nacht hebben doorgebracht met een onbekende Zuid-Afrikaanse schone. De vrouw zou veel op Kate hebben geleken.


Kate Moss is gedumpt door een lingeriemerk