George Michael opnieuw gearresteerd

Icoon Showbizz George Michael is gisteren opnieuw aangehouden nadat hij was ingestort achter het stuur van zijn auto. Bovendien vond de Londense politie een kleine hoeveelheid marihuana bij de zanger. Dat schrijft het Britse tijdschrift The Sun vandaag. Het is de vierde keer in acht maanden dat Michael is aangehouden. Zo ramde hij in april nog drie auto's nadat hij eveneens was ingestort achter het stuur.

De politie reageerde zondagmorgen om 3.20 uur op een melding dat een auto een kruispunt blokkeerde. Eenmaal aangekomen, troffen de agenten de auto van de 43-jarige zanger stationair draaiend voor een verkeerslicht aan. Omdat Michael over het stuur hing, en niet helemaal meer bij bewustzijn was, werd hij snel door een ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Omdat de politie een kleine hoeveelheid marihuana bij de zanger aantrof, werd hij gearresteerd op verdenking van rijden onder invloed van drugs. Hij is later gistermiddag op borgtocht vrijgelaten.

Het incident voedt geruchten dat de zanger een drugsverslaving zou hebben. Die geruchten werden gisteren niet bevestigd door de vriend van Michael. "Hij heeft niets te zeggen. Het gaat prima met hem."


George Michael in betere tijden - foto: Sony Music