Gebruikte string Angelina Jolie te koop

Icoon Opmerkelijk Op de advertentiesite Speurders.nl is een opmerkelijke advertentie geplaatst: een gebruikte string van Angelina Jolie is te koop. Het kamermeisje van het hotel waar Jolie verbleef heeft de string gevonden tussen het beddengoed toen ze aan het schoonmaken was. Jolie verbleef tot 10 augustus in een hotel in Amsterdam.

Brad Pitt, de 42-jarige man van Angelina Jolie, was op dat moment op de Parade in Amsterdam. Hij bezocht de voorstelling 'Bandloopt 42' van het theatergezelschap Orkater. Er is niet bepaald een stormloop op de string van Jolie: er is nog maar ÚÚn bod van 10 euro uitgebracht op het ondergoed.

Eerder werd een sandwich waar Britney Spears haar tanden ingezet had te koop aangeboden op de veilingsite eBay. De sandwich werd door een medewerker van een evenement vacuŘm verpakt en samen met een tussendoortje van haar man Kevin Federline aangeboden. Ook uitgespuugd kauwgum van Britney Spears blijkt populair. Overigens worden er veel meer vreemde objecten verhandeld op veiligsites: klik hier voor een overzicht.Gebruikte string te koop voor de liefhebber


Met dank aan Woeiii voor de herschreven submit.