'Prinses Irene pijpte Herman van Veen'

Icoon BinnenlandsPrinses Irene is ooit door prinses Margarita gezien terwijl zij orale seks bedreef met kleinkunstenaar Herman van Veen. Toen de destijds 12-jarige Margarita uit school thuis kwam trof ze haar moeder in de genante positie aan. Dit zegt Edwin de Roy van Zuydewijn in een interview met het blad BLVD.

De intieme contacten tussen Herman van Veen en prinses Irene zouden zijn ontstaan door hun gezamenlijke werk voor de charitatieve stichting Columbine. Deze in 1977 opgerichte stichting financiert kleinschalige projecten in zowel binnen- als buitenland.

De Roy van Zuydewijn vertelt dat zijn inmiddels ex-schoonmoeder een ware nymfomane zou zijn. De media speculeerden hier al eerder over. Irene zou tijdens familie-uitstapjes naar Porto Ercole wel eens in haar blootje nachtelijke autoritten hebben gemaakt. Porto Ercole is de Italiaanse badplaats waar wijlen prinses Juliana graag op vakantie ging. Irene zou ook met plezier naakt hebben gezwommen.

Naast deze akkefietjes vertelt De Roy ook over een feest waarbij Irene nogal opmerkelijk gekleed was. De prinses verraste de gehele aanwezige Koninklijke familie met rode, doorschijnende kledij. Het 'koninklijk geslachtsdeel' zou volgens Van Zuydewijn voor alle aanwezigen duidelijk zichtbaar zijn geweest door de rode broek.

De laatste tijd haalde de ex-echtgenoot van Margarita al vaker en harder uit naar de Koninklijke familie. Zo vond hij Máxima een 'lellebel' en Willem-Alexander een 'pannenkoek'. Beatrix is volgens hem iemand van list en bedrog. Van Zuydewijn meent dat hij helemaal bankroet is. Zijn strijd tegen het Koninklijk Huis 'moet nog beginnen'. Maar hij hoopt vurig op een hereniging met prinses Margarita.

Prinses Irene
Prinses Irene


Met dank aan TSPO, DSanka en Distortion voor de submit.