FOK!ster Toeps in 1/2 finale Student of the Year

Voor de vierde keer heeft Studenten.net de 'Student of the Year' verkiezing georganiseerd. Inmiddels zijn we bij de halve finales aanbeland, waarbij zes mannen en vrouwen om een plek in de finale strijden. FOK! is verheugd te melden dat één van degenen die zo ver zijn gekomen FOK!ster Toeps is!

De 'Student of the Year' verkiezing draait om de perfecte balans tussen schoonheid en intelligentie. Zo staat op de site te lezen: "Welke mannelijke én vrouwelijke student combineren als beste een leuk uiterlijk met een gezond verstand?"Via de nieuwssubmit liet de 21-jarige studente Toeps ons weten dat ze aanvankelijk helemaal niet zo serieus meedong naar een finaleplek. "Ik heb me een tijdje geleden voor de lol opgegeven, een lollig profiel ingevuld, en ineens stond ik op 15. Toen ben ik er werk van gaan maken, en heb ik iedereen gespamd, hehehe."

Waarom gaat ze ervoor? "Het lijkt me super om te winnen, aangezien ik zelf al met acteren bezig ben, en graag carrière zou willen maken in de showbizz." Stemmen op Toeps kan hier, waar je tevens haar hobby's en interesses kunt vinden. FOK! wenst haar veel succes!


Toeps c.q. Bianca de Jong