Uitzending met Robbie Williams bijna onderbroken

Robbie Williams en Paul de Leeuw hadden het zo gezellig met elkaar tijdens de 'Parenshow', dat het management van de zanger bijna ingreep. Halverwege het programma dat gisteren werd uitgezonden, hield de regie een bord omhoog. Williams en De Leeuw zijn zo druk met elkaar aan het keuvelen over de kinderen en man van Paul de Leeuw en de honden van Robbie Williams, dat ze het zelf eerst niet eens merkten.

"Het management van Robbie dreigde daarna in te grijpen en de studiovloer op te lopen", vertelt eindredacteur Peter Vriend. Om dat te voorkomen spreekt hij Paul de Leeuw hoorbaar toe. "Je moet het afronden en snel over de cd praten, want ze worden pissig."

Paul de Leeuw reageert meteen serieus. "Ok, we moeten kappen en het over de cd hebben." Robbie Williams gooit echter roet in het eten. "Neeneenee, laat die cd toch, dat interesseert me niet. Laten we het hierover hebben." In het programma heeft Paul de Leeuw net 'VIP-tafels' laten zien waar allerlei bekende Nederlanders aan zitten. Lonny, de man van het rijstmerk, is dan net in beeld. Om zijn eigen management duidelijk te maken dat ze echt niet moet ingrijpen, geeft Williams ze nog een sneer na: "Als we nu over de cd hadden gesproken, hadden we deze man niet ontmoet, en ik ben zo blij dat u op tv bent." Volgens Vriend was de kou toen uit de lucht. "Toen Robbie Williams zo reageerde, was het management overtroefd."

Volgens Vriend waren er wel afspraken met het management. "Tien minuten gesprek, ook over het nieuwe album. Daarna twee liedjes." Na elf minuten meeklokken werd het management dan ook pissed. "Wij hadden andere gasten geboekt, voor als het echt maar tien minuten zou duren. Maar we hebben ze ook verteld dat ze misschien niet aan bod zouden komen als het zou klikken tussen de twee. Dat begreep iedereen."

De promotors van platenmaatschappij EMI Nederland waren niet bereikbaar voor commentaar. Achteraf gezien laat EMI wel weten heel blij te zijn met de geweldige aflevering. Er kwam na Robbie Williams geen andere gast meer aan bod, precies zoals Vriend en De Leeuw het gehoopt hadden.

De uitzending is hier nog een keer te bekijken. Het moment van onderbreking zit op ongeveer 19'25 minuten.


Tijdens de uitzending, hier Engels ondertiteld, werden de rasentertainers onderbroken