Zwangere Tanja dreigt uit Big Brother te stappen

Big Brother TanjaDe zwangere deelneemster Tanja dreigt Big Brother vrijwillig te verlaten. De 27-jarige Groningse is zwaar teleurgesteld dat BB-presentator Ruud de Wild in de wekelijkse live-uitzending gisteren wereldkundig maakte dat ze een meisje verwacht. Kort daarvoor had ze nog laten weten tot de geboorte in het ongewisse te willen blijven.

Uit angst het nieuws van schreeuwende fans buiten de omheining van het huis te moeten horen liet Tanja zich na de live-uitzending in de dagboekkamer alsnog inlichten. In een telefoongesprek mocht haar moeder haar vertellen dat het ongeboren kind een meisje is. "Als ik mijn moeder niet had gesproken had ik mijn koffers gepakt. Ik ben er niet blij om, echt niet", zo reageerde Tanja naar de andere bewoners van het Big Brotherhuis over de bekendmaking. "Het is niet meer leuk. Ik weet nu wat het is. De spanning en de leukigheid is er af."

Vandaag lijkt ze alsnog vastbesloten het beroemde tv-huis te verlaten. De moeder van Tanja zou inmiddels van Groningen naar Aalsmeer onderweg zijn om haar dochter op te halen. Of er door het productieteam nog een poging zal worden ondernomen de kandidate in het huis te houden is niet bekend. De geboorte van een baby in de realitysoap zou ongetwijfeld wereldwijde publiciteit opleveren voor producent Endemol.

De zwangere kandidate werd kort voor de start van de vijfde Nederlandse editie met veel bombarie aangekondigd. Tanja zou de eerste deelneemster worden die in het Big Brotherhuis zou gaan bevallen. De aankondiging leidde zelfs tot verontruste reacties vanuit de politiek. Onlangs stelde de Arbeidsinspectie beperkingen aan het filmen van de pasgeboren baby.

-
Lees het laatste Big Brother-nieuws het eerst op de BB-blog van FOK!!!