Ontuchtige lerares 'te sexy' voor de cel

roxxe had ons via de nieuws-submit te melden:

Icoon Weird nieuwsDe 24-jarige Debra LaFave, een lerares die van ontucht met een minderjarige wordt verdacht, is 'te sexy' om naar de gevangenis te gaan. Dat stelt haar advocaat. "Een aantrekkelijke vrouw als Debbie in een gevangenis opsluiten is te riskant. Het is net een stuk rauw vlees naar de leeuwen gooien", zegt raadsman John Fitzgibbons.

Tijdens een voorbereidende rechtszitting werd besloten eerst onderzoek te doen naar de geestelijke gesteldheid van de jonge vrouw. Volgens Fitzgibbons was LaFave niet toerekeningsvatbaar toen ze met een 14-jarige leerling meerdere keren de koffer in dook. "Welke stabiele leerkracht doet iets als dit?", vroeg Fitzgibbons zich voor de rechter af. Hij stelt dat LaFave leed aan emotionele stress. De vrouw zal nu pas in december terecht staan. Voor de aanklachten van ontucht en wellustig gedrag kan ze in totaal maximaal dertig jaar celstraf krijgen.

Het 14-jarige 'slachtoffer' in de zedenzaak heeft de politie verklaard dat hij en LaFave de liefde bedreven in een klaslokaal, in het huis van de lerares, en op de achterbank van een auto terwijl zijn 15-jarige neef de auto bestuurde. LaFave zou hem verteld hebben dat ze huwelijksproblemen had, en dat ze opgewonden werd van het feit dat seks met de minderjarige leerling illegaal was.

Subheader
Debra LaFave is 'te sexy' voor de cel