[update] Yorin gaat worsten weggeven

Op Yorin begint aanstaande vrijdag om 01:00 uur in de nacht het programma 'Worstkoerier'. In dit televisieprogramma maak je kans op een... worst. Door een sms'je te sturen ontstaat de mogelijkheid dat een koerier een worst bij je thuis af komt leveren. Sylvia Braadt gaat het programma presenteren. Deze 22-jarige brunette is nu al te zien in veel commercials.

Elke keer als de worstkoerier een worst uitreikt is er een camera-ploeg aanwezig die alles feilloos registreert. Zo zien de kijkers thuis wie de worsten uiteindelijk gewonnen heeft. Het programma is bedacht door BNN-presentatrice Astrid de Jong. "'Dat zou grappig zijn', zeiden we, en we bedachten het concept De Worstkoerier. Nu, maanden later, komt het tot ons grote plezier echt op tv en de website is online. Het principe is eenvoudig. Je smst 'worst' naar een speciaal nummer misschien komt De Worstkoerier jou, op tv, een worst brengen... Ongelofelijk!", zo licht ze het idee toe.

En of dat allemaal nog niet genoeg is, is er ook nog eens de mogelijkheid om te praten over de worstkoerier in een speciaal forum.


De 'worstbabe van de week'

Update 17:16 uur
Is het een hoax of niet? Het zou kunnen natuurlijk, maar dan is er wel erg veel moeite gedaan om deze filmpjes te maken. (met dank aan Beat_Nutz)